Verbinden...

W1siziisijiwmtcvmduvmtyvmtqvmtgvmtavndm4l3vuzgvyd3jpdgluzy1icm9raw5nlwfuzc1jbgfpbxmuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilciyntywedg1mcmixv0

Underwriting, Broking & Claims

Oliver James Associates is gepassioneerd om wereldwijd het meest succesvolle recruitmentbedrijf te zijn op het gebied van Underwriting, Broking & Claims. We hebben een internationaal team van gespecialiseerde wervingsconsultants, die samenwerken met meer dan 30.000 (huidige en voormalige) underwriting, broking & claims-professionals. We zijn er trots op, dat we succesvolle plaatsingen hebben gerealiseerd op verschillende niveaus van senioriteit op verschillende continenten. We hebben exclusieve relaties met onze wereldwijde klantenkring opgebouwd door middel van 15 jaar excellentie en respect.

Of het nu om retained of contingency search gaat, wij blinken uit in het realiseren van interim- en vaste benoemingen tot op CEO-niveau. Wij bieden vertrouwelijk advies, marktintelligentie, beloningsbegeleiding, carrièreondersteuning en beschikken de meest uitgebreide portefeuille van Underwriting, broking & claims mogelijkheden in de markt. Wij zijn er trots op dat wij in staat zijn flexibel om te kunnen gaan met individuele behoeften en zijn werkzaam binnen alle linies van P&C insurance en reinsurance binnen Groot-Brittannië, Ierland, Continentaal Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika.

Pagina's:

Vacatures laden