Verbinden...

W1siziisijiwmtgvmdmvmdyvmtyvmzmvmjqvotq3l2nvbxbsawfuy2utzmluyw5jawfslwnyaw1llmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimju2mhg4ntajil1d

Compliance & Financial Crime

Oliver James Associates is gepassioneerd om het beste recruitmentbedrijf in de markt te zijn op het gebied van compliance & financial crime. We hebben een internationaal team van 23 gespecialiseerde wervingsconsultants, die samenwerken met 15.000 (huidige en voormalige) compliance & financial crime-professionals. We zijn er trots op, dat we sinds het ontstaan van de discipline in 2003, meer dan 1.300 relevante plaatsingen hebben gerealiseerd binnen een klantennetwerk van 250 bedrijven.

Of het nu om retained of contingency search gaat, wij blinken uit in het realiseren van interim- en vaste benoemingen tot op CEO-niveau. Wij bieden vertrouwelijk advies, marktintelligentie, beloningsbegeleiding, carrièreondersteuning en beschikken over de meest uitgebreide portefeuille van mogelijkheden op het gebied van compliance & financial crime in de markt. Wij zijn er trots op dat wij in staat zijn flexibel om te kunnen gaan met individuele behoeften en werken binnen Bankieren, Vermogensbeheer, Regelgeving, Levensverzekeraars, Algemene Verzekeraars, Herverzekeraars en Pensioenfondsen binnen Groot-Brittannië, Ierland, Continentaal Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika.


Pagina's:

Vacatures laden